Nieuw aanbod! Vervolgworkshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar

Meer dan 1500 professionals in de publieke sector hebben in de afgelopen periode de workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar gevolgd. Deze sessies hebben naast veel energie en enthousiasme ook een hoop kennis en inzichten opgeleverd. Door de bril van de public administrator, public manager en public value creator hebben de deelnemers op een frisse manier gekeken naar hun eigen opvattingen over wat het betekent om de ideale ambtenaar te zijn.

Ook is duidelijk geworden dat een flink aantal deelnemers het waardevol zou vinden om met deze opgedane inzichten in een vervolgsessie verder aan de slag te gaan. Bas van Leeuwen en Ronald Derks hebben goed geluisterd naar deze behoefte en hebben een aanvullende workshop ontwikkeld.

In een dagdeel ga je aan de hand van een eigen casus uitgebreid in op het geleerde in de eerste workshop. Vragen die in elk geval aan de orde komen, zijn:

  • Welke sterke punten uit de verschillende ideaaltypische beelden van de ambtenaar heb je al in je en op welke punten kan en wil je je verder ontwikkelen?
  • Op welke manier kun je invulling geven aan de gewenste ontwikkeling?
  • Hoe herken je bij je omgeving welke rol van de ambtenaar zij van je verwachten?
  • Hoe kun je schakelen tussen de verschillende rollen en zo inspelen op verschillende verwachtingen?

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende interactieve en beproefde werkvormen die door de workshopbegeleiders in een nieuw jasje zijn gestoken. Aan het einde van de workshop heb je een werkplan in handen. Dit werkplan helpt om in je eigen specifieke werksituatie concrete stappen te zetten om de rol als ambtenaar nog beter in te kunnen vullen.

Wil je meer weten over hoe deze twee workshops van waarde kunnen zijn voor jezelf, je collega’s of de hele organisatie? Neem dan contact op via het contactformulier of email (ronald@idealeambtenaar.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.