Boek officieel gepresenteerd!

Op dinsdag 28 januari 2020 hebben Bas van Leeuwen en Ronald Derks op een leuke, informele en persoonlijke manier hun boek officieel gepresenteerd bij Uitgeverij Business Contact. Hoofdredacteur Sandra Wouters opende de avond met een reflectie op het proces dat zij als uitgever samen met de auteurs hebben doorlopen. Van de hoop bijna hebben opgegeven via aangenaam verrast zijn over een manuscript dat opeens in de mailbox zat tot blij zijn met het uiteindelijke resultaat.

Jeroen Busscher heeft in een kort interview Bas en Ronald aan de tand gevoeld over het hoe en waarom van het boek, de waarde ervan voor ambtenaren in het land en de persoonlijke lessen die geleerd zijn in dit proces. Na een reflectie van Jeroen op wat ideaal ambtelijk leiderschap inhoudt, hebben Bas en Ronald beiden een eerste exemplaar uitgereikt aan iemand die voor hen persoonlijk belangrijk is geweest in alles wat tot dit boek heeft geleid.

Tijdens de borrel hebben de mannen hun namen mogen toevoegen aan de befaamde wall of fame in het tuinhuis van Business Contact. En dat is waar het allemaal natuurlijk om gaat!

Je kunt jouw kopie van het boek De Ideale Ambtenaar bestellen via deze website of als je het leuker vindt om direct een fysiek exemplaar in handen te hebben langslopen bij je lokale boekhandel. Komende donderdag zijn Bas en Ronald bij De Vries van Stockum in Den Haag voor een inspiratiesessie De Ideale Ambtenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.