Inspiratiesessie De Ideale Ambtenaar

In het centrum van Den Haag hebben Bas en Ronald vorige week een leuke, interactieve sessie georganiseerd bij boekhandel De Vries Van Stockum. Ongeveer 30 enthousiaste ambtenaren en anderen met interesse in werken bij de overheid zijn op deze bijeenkomst afgekomen.

Bas en Ronald hebben verteld over hun drijfveren om het concept De Ideale Ambtenaar te ontwikkelen. De behoefte om op een positieve manier beweging en energie binnen de overheid te creëren is hierin leidend. Ook speelt het geloof dat individuele ambtenaren het verschil kunnen maken bij het mee ontwikkelen van de overheid met de voortdurend veranderende samenleving een grote rol.

Ronald en Bas gaan in op de drie ideaaltypen die centraal staan in het boek: de Bureaucraat, Ondernemer en Verbinder. Verschillende beelden over wat een goede ambtenaar is, zorgen voor een geanimeerd gesprek tussen de aanwezigen. Na afloop worden boeken gesigneerd en onder het genot van een drankje en wat snacks wordt de dialoog voortgezet tot om 21.00u de boekhandel de deuren sluit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.